Simulatiebeeld van de roze vloer die je vanaf november zelf kan gaan ontdekken.
Volledig scherm
Simulatiebeeld van de roze vloer die je vanaf november zelf kan gaan ontdekken. © Vertommen

Nieuwe sporthal wordt in november voorgesteld aan grote publiek

BERTEMDe nieuwe sporthal Verona in Bertem is zo goed als klaar. De eerste zondag van november kan iedereen het nieuwe complex, inclusief de flashy roze vloer, komen bewonderen van 11 tot 17 uur.

 1. Documenten gestolen uit voertuig
  LEUVEN

  Documenten gestolen uit voertuig

  Uit een geparkeerd voertuig in de Arnould Nobelstraat in Leuven zijn afgelopen weekend documenten gestolen. Het was een voorbijganger die zondagochtend omstreeks half tien opmerkte dat een ruit van de auto was ingeslagen. Er lagen glasscherven, zowel in het voertuig als op het voetpad. Ter hoogte van de wagen lag ook een krik met nog een glasscherf aan. Vermoedelijk werd de krik gebruikt om het venster stuk te slaan. De eigenares van het voertuig werd er door de politie bijgehaald. Zij stelde vast dat er een map met papieren uit de auto gestolen werd. De politie startte een onderzoek.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.