Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Marc Baert

Maar een rijstrook beschikbaar op E40 ter hoogte van Bertem door botsing tussen twee voertuigen

BERTEM/LEUVEN/STERREBEEKOp de E40 tussen de ring en Bertem is er een zwaar ongeval gebeurd tussen een Nederlandse auto met caravan en een andere wagen. Momenteel is er maar één rijstrook beschikbaar.

 1. Leuvense brouwers introduceren gelegenheidsbier ‘Putin Huilo’: “Letterlijk te vertalen als ‘Poetin lulhoofd’”
  Leuven/Kessel-Lo

  Leuvense brouwers introduce­ren gelegen­heids­bier ‘Putin Huilo’: “Letterlijk te vertalen als ‘Poetin lulhoofd’”

  Net op tijd voor het Leuven Innovation Beer Festival, een initiatief van het Haachtse Hof Ten Dormaal, voltooiden de vijf groot-Leuvense brouwers hun collab beer ‘Putin Huilo’: een Oekraïens recept van brouwerij Pravda, ter ondersteuning van het oorlogsgeweld. “Mensen zijn teleurgesteld wanneer ze vaststellen dat het een lekker bier geworden is.”
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.