Secretaris Maria Andries en schepen Joël Vander Elst op het nieuwe atletiekterrein.
Volledig scherm
Secretaris Maria Andries en schepen Joël Vander Elst op het nieuwe atletiekterrein. © Vertommen

"Jeugd krijgt nu kans om te sporten"

BERTEMDe gemeente maakt van nieuwe sportinfrastructuur een absolute prioriteit. Zo opent vandaag in Korbeek-Dijle het multifunctionele atletiekterrein en heeft de voetbalclub een kunstgrasveld gekregen. Ook de plannen voor een nieuwe sporthal krijgen vorm.

 1. Kevin Vanderauwera (Ho.Re.Ca Leuven) pleit voor snelle heropening om golf van faillissementen te voorkomen: “Wie nu gaat skiën, spuwt in ons gezicht”
  PREMIUM
  Leuven

  Kevin Vanderauwe­ra (Ho.Re.Ca Leuven) pleit voor snelle heropening om golf van faillisse­men­ten te voorkomen: “Wie nu gaat skiën, spuwt in ons gezicht”

  Hoeveel horecazaken blijven er na de coronacrisis nog over in Leuven? Kevin Vanderauwera van Ho.Re.Ca Leuven ziet het stilaan somber in want het blijft wachten op perspectief voor de sector. “Zowel financieel als mentaal begint de verplichte sluiting zwaar door te wegen. Als ik door het raam kijk dan zie ik de wereld verder gaan maar bij ons blijft alles stil. Er moet echt snel een datum voor onze heropening komen want er zijn drama’s op komst.”
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is