Een hondenbegeleider met een drugs- en cashhond werd ter plaatse gevraagd om over te gaan tot een grondige zoeking.
Volledig scherm
Een hondenbegeleider met een drugs- en cashhond werd ter plaatse gevraagd om over te gaan tot een grondige zoeking. © Vertommen

Broers uit Bertem blijven aangehouden na vondst van cash geld en drugs bij woningbrand

BertemDrie broers uit Bertem blijven aangehouden na de vondst van een aanzienlijke hoeveelheid cash geld en drugs na een woningbrand in de Egenhovenstraat. Het parket van Leuven heeft de onderzoeksrechter gevorderd voor inbreuken op de drugswetgeving en witwassen.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Subsidiefraude en belangenvermenging in Herent? Minister plaatst gemeentebestuur onder verscherpt toezicht: “Ongezien in mijn dertigjarige carrière”
  PREMIUM
  Herent
  35

  Subsidie­frau­de en belangen­ver­men­ging in Herent? Minister plaatst gemeentebe­stuur onder verscherpt toezicht: “Ongezien in mijn dertigjari­ge carrière”

  Op basis van een forensische doorlichting van Audit Vlaanderen naar mogelijke belangenvermenging en subsidiefraude, heeft Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld) het gemeentebestuur van Herent onder verscherpt toezicht geplaatst. Koren op de molen van de oppositiepartijen die onomwonden over een blamage spreken. De burgemeester reageert.