Eric Geijsbregts (60) en dochter Nathalie.
Volledig scherm
PREMIUM
Eric Geijsbregts (60) en dochter Nathalie. © Klaas De Scheirder

30 jaar geleden verdween Nathalie Geijsbregts (10), haar papa blikt terug: “Als prematuurtje van 700 gram was ze een vechter, tien jaar later besliste iemand anders over haar leven”

BertemHaar eerste schooldag, Nathalie spelend met andere kinderen, haar eerste communie: het fotoboek van de familie Geijsbregts wordt nog dikwijls open geslagen. “Ik koester die momenten, maar vrolijk word ik er niet van”, vertelt haar papa Eric Geijsbregts (60) ons. Exact 30 jaar geleden verdween zijn Nathalie - toen tien - uit Leefdaal in Vlaams-Brabant. Doorheen de jaren doken er regelmatig mogelijke verdachten en aanknopingspunten op, maar wat er precies met het meisje is gebeurd, blijft voor Eric, zijn familie en de rest van de wereld tot op heden een mysterie.

 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Met dit langverwachte plan wil Leuven uitbaters en handelaars uit de rode cijfers halen: “373 horecazaken zitten in financiële problemen”
  PREMIUM
  Leuven
  1

  Met dit langver­wach­te plan wil Leuven uitbaters en handelaars uit de rode cijfers halen: “373 horecaza­ken zitten in financiële problemen”

  Een relanceplan van minstens 2 miljoen euro: daarmee wil de stad de Leuvense uitbaters en handelaars te hulp schieten. Bijna de helft van alle Leuvense horecazaken zit behoorlijk zwaar in de problemen, zo blijkt uit de recentste cijfers. “En ook de lokale handelaars laten rode cijfers optekenen. Met ons plan willen we noodlijdende uitbaters hun toekomst helpen verzekeren”, zegt schepen van Handel Johan Geleyns (CD&V).
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel