Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Woonzorgcentrum Ter Meere maakt gebruik van Fit-O-Meter voor week van valpreventie

0 reacties

 1. Vaccinatiecampagne twee weken op lager pitje, maar besmettingscijfers blijven stijgen: “Een derde van nieuwe besmettingen bij jongeren”
  PREMIUM
  Dendermonde/Hamme/Lebbeke/Buggenhout/Berlare/Zele

  Vaccinatie­cam­pag­ne twee weken op lager pitje, maar besmet­tings­cij­fers blijven stijgen: “Een derde van nieuwe besmettin­gen bij jongeren”

  Het was nationaal aangekondigd en ook de twee vaccinatiedorpen van de Eerstelijnszone Dender in Dendermonde en Hamme ontsnappen er niet aan: de komende twee weken zullen er minder vaccinaties gebeuren. Eenzelfde terugval toont zich echter jammer genoeg niet in de besmettingscijfers in deze regio, met Zele, Berlare en Hamme als koplopers. Met het grootste aandeel nieuwe besmettingen bij jongeren.
 2. Tientallen dode vissen op waterloop in Zele na lozing op Schelde: “Onderzoek opgestart naar oorzaak”
  Zele

  Tientallen dode vissen op waterloop in Zele na lozing op Schelde: “Onderzoek opgestart naar oorzaak”

  Op een waterloop ter hoogte van de Dwarsstraat in Zele, en ook nog op andere locaties in de omgeving, liggen er sinds afgelopen weekend tientallen dode vissen te drijven tussen een bruinachtige substantie. Een wandelaar merkte het zondag op en intussen werden de nodige instanties verwittigd. “Het gaat hier om een lozing die afkomstig is vanuit de Schelde”, zegt schepen van Milieu Francis De Donder (Leefbaarder Zele).
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen