Jeff De Kegel bij het monument van Fred De Bruyne. De vzw wil het monument opwaarderen tot rustplaats voor wielrenners.
Volledig scherm
Jeff De Kegel bij het monument van Fred De Bruyne. De vzw wil het monument opwaarderen tot rustplaats voor wielrenners. © Geert De Rycke

Vzw wil monument Fred De Bruyne opwaarderen tot rustplaats voor fietsers

Vzw Fred De Bruyne vrienden wil het monument van de wielrenner aan de Nieuwstraat in Berlare samen met de gemeente opwaarderen tot een leuke rustplaats voor fietsers. Volgens de vzw is dit het ideale moment. “Fred is dit jaar 25 jaar overleden, het zou mooi zijn als we er iets leuk van kunnen maken”, zegt voorzitter Jeff De Kegel.

0 reacties

  1. Lokerse oud-bakker Eddy in de bres voor beroepsgenoten als voorzitter Bakkers Vlaanderen: “Opleg van tienduizenden euro’s op energiefactuur geen uitzondering”
    PREMIUM
    Lokeren

    Lokerse oud-bak­ker Eddy in de bres voor beroepsge­no­ten als voorzitter Bakkers Vlaanderen: “Opleg van tienduizen­den euro’s op energiefac­tuur geen uitzonde­ring”

    Na dertig jaar brood bakken liet Eddy Van Damme (52) begin dit jaar zijn bakkerij op Heiende in Lokeren over aan zoon en schoondochter. In zijn nieuwe rol als voorzitter en spreekbuis van Bakkers Vlaanderen moet hij zijn oud-collega’s door een ongeziene energiecrisis loodsen. “Als de politiek niks onderneemt, dreigen heel wat bakkerszaken straks de deuren te moeten sluiten.”