Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Voorzitter Rode Kruis in de bloemetjes tijdens inhuldiging

BerlareNico Van Den Meersch is al tien jaar voorzitter van de Rode Kruisafdeling in Berlare, en werd tijdens de inhuldiging van de vrijwilligers en de overhandiging van de brevetten zelf in de bloemetjes gezet door alle medewerkers. Een verrassing van formaat die Nico niet zag afkomen. 

 1. Van de Thristy Toucan tot Gallery Nanda: Met deze 7 zomerbars in Waasland en Dendermonde ga je een verfrissende zomer tegemoet
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van de Thristy Toucan tot Gallery Nanda: Met deze 7 zomerbars in Waasland en Dendermon­de ga je een verfrissen­de zomer tegemoet

  De zomer is weer in zicht en dat betekent weer een heel seizoen vol cocktails, ice tea’s, live muziek en warme avonden met familie en vrienden. Wat is een betere plaats voor al deze gezelligheid dan een lokale zomerbar? Van de Thristy Toucan in Beveren tot Gallery Nanda in Lokeren: Met deze 7 zomerbars in Waasland en Dendermonde ga je een verfrissende zomer tegemoet.
 2. Agentschap Opgroeien trekt vergunning ’t Kindernestje in omdat crèche te veel kinderen opvangt: “Ze wilden ouders helpen die nog op zoek waren naar een plaatsje, maar krijgen nu het deksel op de neus”
  PREMIUM
  Zele

  Agentschap Opgroeien trekt vergunning ’t Kindernest­je in omdat crèche te veel kinderen opvangt: “Ze wilden ouders helpen die nog op zoek waren naar een plaatsje, maar krijgen nu het deksel op de neus”

  De Zeelse crèche ’t Kindernestje in de Durmenwijk is zijn vergunning kwijt. De kinderopvang zou volgens betrouwbare bronnen te veel kinderen opvangen voor zijn capaciteit. ’t Kindernestje geniet in Zele nochtans een goede reputatie. “Ik heb nooit een slecht woord over hen vernomen”, reageert een buurtbewoner.