Het feest zal niet doorgaan.
Volledig scherm
Het feest zal niet doorgaan. © RV

Viering 100 jaar socialisme uitgesteld door coronavirus

BerlareDit jaar viert het socialisme in Berlare normaal gezien zijn honderdste verjaardag, en dit zou met een groot feest gevierd worden, maar Vooruit Berlare heeft beslist om de festiviteiten nu uit te stellen naar een andere datum. “De besmettingen stijgen razendsnel, nu een viering organiseren zou een verkeerd signaal geven", zegt Jan Van Hee. 

 1. Snelheden tot 120 kilometer per uur aan recreatiedomein brengen jonge bestuurder voor rechter
  Berlare

  Snelheden tot 120 kilometer per uur aan recreatie­do­mein brengen jonge bestuurder voor rechter

  L.D.V. (20) uit Berlare moest zich dinsdagochtend verantwoorden voor onverantwoord rijgedrag op de parking van de Nieuwdonk in Berlare. De politie voerde er anoniem een patrouille uit, toen ze de man op heterdaad betrapten op racegedrag. De jongeman zelf ontkent dat hij daar veel te snel reed, maar heeft wel nog een tweede zaak die voor de rechtbank moet komen voor zware overdreven snelheid.
 2. Oppositiepartij Open Vld kritisch voor financieel beleid meerderheid: “Rekening is voor Zelenaar”
  Zele

  Oppositie­par­tij Open Vld kritisch voor financieel beleid meerder­heid: “Rekening is voor Zelenaar”

  Open Vld-raadslid Geert Roosenboom neemt de financiële keuzes van de huidige meerderheid op de korrel. “De spaarpot uit het verleden wordt opgesoupeerd”, stelt hij. Schepen van Financiën Thomas Bauwens (CD&V) schiet met scherp terug. “De Zelenaar krijgt deze legislatuur waar voor zijn geld. In de vorige legislatuur onder het bewind van Open Vld moest de gemeente een aanzienlijke belastingverhoging doorvoeren door een financieel tekort.”