Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Vernieuwd Boerenkrijgpark nog niet officieel open, maar nu al vandalisme vastgesteld

Het Boerenkrijgpark in Overmere opent officieel pas op 2 juni, maar maandag heeft burgemeester Katja Gabriëls al moeten vaststellen dat er vandalisme werd gepleegd in het vernieuwde park. Enkele bankjes werden onder meer beschreven met alcoholstift. “Wij rekenen vooral op de sociale controle van iedereen die in het vernieuwde park rondloopt dat ze alles proper en heel laten. Het is een prachtig park en dat willen we zo houden”, aldus Gabriëls. 

0 reacties

 1. Iedereen gevaccineerd in woonzorgcentrum Ter Meere, dus organiseert personeel modeshow: “Voor het eerst weer samen in een zaal”
  Overmere

  Iedereen gevacci­neerd in woonzorg­cen­trum Ter Meere, dus organi­seert personeel modeshow: “Voor het eerst weer samen in een zaal”

  Het normale leven komt in woonzorgcentrum Ter Meere in Overmere stilaan weer op gang, nu alle bewoners en personeel er hun coronavaccin hebben gehad. Vrijdag stond er dan ook voor het eerst opnieuw een grote activiteit voor alle bewoners op de planning. Het personeel organiseerde een modeshow. “En of het veel deugd deed”, zegt hoofdverpleegkundige Kristof Jacobs.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas