Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Sint-Annavrienden krijgen 250 euro steun van Sint-Maarten

BerlareAlle verenigingen uit de regio die Sint-Maarten vieren, konden afgelopen zomer deelnemen aan een verhalenwedstrijd. De erfgoedwerking van Dijk92 zorgde voor een budget van 250 euro als inzet. De Sint-Annavrienden uit Berlare komen als grote winnaars uit de bus. Met het extra budget zullen ze de goedheilig man ontvangen op 7 november.

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 1. ‘Prins op het witte paard’ die bruid van klif gooide tijdens huwelijksreis in Bali in beroep tegen 18 jaar cel: “Onbegrijpelijk dat hij nu vrijspraak vraagt”
  PREMIUM
  Berlare/Zele

  ‘Prins op het witte paard’ die bruid van klif gooide tijdens huwelijks­reis in Bali in beroep tegen 18 jaar cel: “Onbegrij­pe­lijk dat hij nu vrijspraak vraagt”

  “Het gaat al 2,5 jaar niet goed met mij”, zei een zwaar geëmotioneerde Nancy maandagmiddag in het Gentse hof van beroep. In de zomer van 2019 trok ze met Kris P. (50) op huwelijksreis naar Bali. Wat een droomreis moest worden, draaide uit op een ware nachtmerrie. Een die ze ternauwernood kan navertellen, want haar ‘prins op het witte paard’ duwde haar van een klif, recht in de woeste zee. Kris P. werd veroordeeld tot een celstraf van 18 jaar, maar vraagt in beroep nu de vrijspraak.