Frank Van Laecke en Dirk Brossé werken samen aan Sacco & Vanzetti.
Volledig scherm
Frank Van Laecke en Dirk Brossé werken samen aan Sacco & Vanzetti. © Foto Goossens

"Sacco & Vanzetti wordt groots"

BERLAREFestivaria maakte gisteren de muziek bekend voor 'Sacco & Vanzetti'. Regisseur Frank Van Laecke werkt voor de musical opnieuw samen met componist Dirk Brossé. De twee brachten hetzelfde stuk 25 jaar geleden ook al eens op de planken, maar kozen nu voor een heel andere invalshoek.

 1. Nieuwe burgemeester van Laarne Andy De Cock (31) is klaar voor 2021, maar blikt nog even terug: “Meer samenhorigheid en minder individualisme: ook dat was de coronacrisis”
  PREMIUM
  Laarne

  Nieuwe burgemees­ter van Laarne Andy De Cock (31) is klaar voor 2021, maar blikt nog even terug: “Meer samenhorig­heid en minder individua­lis­me: ook dat was de coronacri­sis”

  Als donderdag de klok middernacht slaat, is Andy De Cock (31) officieel de nieuwe burgemeester van Laarne. Hij volgt dan partijgenoot Ignace De Baerdemaeker (Open Vld) op die 20 jaar onafgebroken de gemeente leidde. “Ik hoop op een nacht zonder rampen en een fantastisch 2021”, zegt Andy. Wij blikken samen met Andy hoopvol vooruit op 2021.
 2. Oppositiepartij CD&V vindt meerjarenplan gemiste kans en ziet gigantische stijging van schuldgraad
  Berlare

  Oppositie­par­tij CD&V vindt meerjaren­plan gemiste kans en ziet giganti­sche stijging van schuld­graad

  Voor oppositiepartij CD&V is de meerjarenplanning die begin dit jaar beslist werd werd voorgesteld door het gemeentebestuur een gemiste kans. De partij hoopte dat de planning de gemeente zou klaar maken voor de toekomst. “Maar dat is niet het geval. Bovendien zien we een stevige stijging van de schuldgraad per inwoner tot 2.383,21 euro in 2024", vertelt Steven Baeyens (CD&V).
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"