Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Rode Kruis roept op tot bloedgevers in Uitbergen om inzameling te kunnen behouden

BerlareDe afdeling van het Rode Kruis Berlare roept op om op 2 februari bloed te komen geven in Uitbergen. Het aantal collectes in Uitbergen neemt de laatste jaren sterk af, waardoor de inzameling mogelijk dreigt stopgezet te worden. “We hopen dat er heel wat mensen langskomen om zo de inzameling in Uitbergen te redden”, vertelt Nienke Moernaut. 

 1. Sint-Martinusfonds schenkt maandelijks voedselpakketten aan 85 gezinnen: “Hopelijk binnenkort officieel bij voedselbank om werking te verbeteren”
  Berlare

  Sint-Martinus­fonds schenkt maande­lijks voedselpak­ket­ten aan 85 gezinnen: “Hopelijk binnenkort officieel bij voedsel­bank om werking te verbeteren”

  Het Sint-Martinusfonds schenkt al sinds 2008 bijna elke maand meer dan 200 voedselpakketten aan gezinnen in Berlare die het nodig hebben. Daarnaast geven ze ook een keer per maand kledij en schoenen gratis weg. Ook in deze coronaperiode werken ze voort in veilige omstandigheden. “Binnenkort hopen we ons te kunnen aansluiten bij de officiële voedselbank om nog betere hulp te kunnen bieden”, zegt voorzitter Raoul Verhaege.
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"