Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Politiezone geeft pas maanden later bericht vrij over man die zich voordoet als vertegenwoordiger en zo meer dan 20 mensen oplichtte

De politiezone Berlare/Zele heeft woensdag op hun Facebookpagina een bericht geplaatst over een oplichter die al sinds augustus in de cel zit. De man deed zich voor als een vertegenwoordiger en kon zo verschillende mensen oplichten. De oplichter sloeg ook meermaals toe in Berlare. De politiezone voerde in samenwerking met andere zones onderzoek, wat leidde tot de arrestatie van de man. 

0 reacties

 1. Gemeente maakt toekomstvisie rond Donkmeer bekend: van slapen op of naast het water tot natuur meer laten opleven
  PREMIUM
  Berlare

  Gemeente maakt toekomstvi­sie rond Donkmeer bekend: van slapen op of naast het water tot natuur meer laten opleven

  De omgeving rond het Donkmeer zal er de komende jaren volledig anders gaan uitzien. Vzw Durme, de provincie en het gemeentebestuur werken samen aan een groot project om het Donkmeer en de natuur nog meer te laten opleven en een extra troef te worden voor de toeristen. Onder meer kamperen op het water zal er mogelijk zijn. “Met dit plan willen we het juiste evenwicht tussen de natuur en recreatie tot leven wekken”, zegt gedeputeerde An Vervliet.
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.