Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Panta Rhei brengt eerste voorstelling na corona: “Slechts drie spelers op planken, maar van die beperking hebben we voordeel gemaakt”

OvermereToneelgroep Panta Rhei Overmere staat na 1,5 jaar pauze eindelijk opnieuw op de planken met een nieuwe voorstelling. Met ‘stekezotvanu’ brengen ze een verhaal met veel poëzie en fantasie. “We spelen maar met drie acteurs voor de veiligheid, maar hebben van die beperking een voordeel gemaakt", zegt regisseur Bob Pieters. 

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.