Koen Baten
Volledig scherm
PREMIUM
© Koen Baten

Overvallers binden 78-jarige vrouw vast in slaapkamer en gaan aan de haal met geld uit kluis

BerlareIn Berlare is, op klaarlichte dag, een home invasion gepleegd in de woning van Diane (78). De daders stonden haar aan de deur op te wachten en sleurden haar meteen uit de wagen vanaf het moment dat ze aankwam. Ze werd vastgebonden, maar slaagde erin om zichzelf los te maken en om hulp te roepen. 

 1. Bestuur komt met voetpaden- en bermenplan: voetpaden in slechte staat worden aangepakt. Stoep die weinig gebruikt wordt, wordt onthard
  Berlare

  Bestuur komt met voetpaden en bermenplan: voetpaden in slechte staat worden aangepakt. Stoep die weinig gebruikt wordt, wordt onthard

  De gemeente Berlare wil de komende jaren werk maken van een voetpaden- en bermenplan. De bedoeling is om voetpaden aan te leggen waar er ontbreken en die in slechte staat aan te passen. Voetpaden die amper nog gebruikt worden, wil de gemeente uitbreken en er een onverharde, groene berm van maken om zo de klimaatdoelstellingen te bereiken. “Ook de veiligheid en toegankelijkheid van de voetpaden wordt aangepakt", zegt schepen van Openbare Werken Steven Vandersnickt (Open Vld).
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).