Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Okay-supermarkt opent morgen officieel de deuren

De Okay-supermarkt aan de Sarosstraat en de Brugstraat in Berlare opent morgen officieel de deuren. Het is de 133ste winkel van de keten die tot de Colruyt-groep behoort. De winkel in Berlare is 650 vierkante meter groot en zal elf mensen tewerkstellen. “Het gebouw is opgetrokken in duurzame technieken en materialen", zegt woordvoerster Silja Decock. 

0 reacties

  1. Gemeente zorgt voor alternatief, maar goed gevuld zomerprogramma met ‘Eaulalala’: “Elke donderdag en vrijdag vinden voorstellingen plaats”
    Berlare

    Gemeente zorgt voor alterna­tief, maar goed gevuld zomerpro­gram­ma met ‘Eaulalala’: “Elke donderdag en vrijdag vinden voorstel­lin­gen plaats”

    Nu de zomer en het mooie weer eindelijk in zicht zijn, pakt ook de gemeente Berlare uit met hun zomerprogramma. Omdat het coronavirus nog niet helemaal verdwenen is, zal het er wel iets anders aan toegaan dan normaal. Maar met ‘Eualalala’ werd wel gezorgd voor een passend alternatief. “We hebben onder andere heel wat optredens voorzien”, zegt schepen van Cultuur Carine Meyers (Open Vld).