Nancy overleefde een moordpoging, maar de rechtszaak zal nog een vervolg in beroep krijgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Nancy overleefde een moordpoging, maar de rechtszaak zal nog een vervolg in beroep krijgen. © Geert De Rycke

Nancy overleefde moordpoging door haar man tijdens hun huwelijksreis: “Ik weet niet hoelang ik in de oceaan heb gelegen, maar uiteindelijk kon ik toch het strand bereiken”

Berlare“Er is een Nancy voor Bali, en één erna.” Aan het woord is een gebroken vrouw, getekend voor het leven nadat haar kersverse echtgenoot haar op huwelijksreis in Bali probeerde te vermoorden. Hij duwde haar van een klif en werd veroordeeld tot 18 jaar cel — een vonnis waartegen hij beroep aantekende. En dus begint voor Nancy de juridische mallemolen opnieuw. Toch vond ze de moed om terug te blikken, en voor het eerst uitgebreid te vertellen hoe het nu met haar gaat. “Een halfuurtje niet denken aan wat me overkomen is, is al een prestatie.”

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 1. Omikron doet ook coronacijfers in regio Dendermonde fors stijgen: meer dan 1.500 nieuwe besmettingen in één week
  Dendermonde/Lebbeke/Buggenhout/Berlare/Hamme/Zele

  Omikron doet ook coronacij­fers in regio Dendermon­de fors stijgen: meer dan 1.500 nieuwe besmettin­gen in één week

  Omikron doet ook de besmettingscijfers in de regio Dendermonde pieken. De incidentiewaarden, dat is het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, zijn in Dendermonde, Hamme, Berlare, Zele, Buggenhout en Lebbeke, nog nooit zo hoog geweest. De voorbije zeven dagen kwamen er in deze regio 1.674 nieuwe besmettingen bij.