Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Ronny De Coster

Muzikale kroegentocht op 15 oktober

BerlareOp zaterdag 15 oktober organiseert de Jeugdraad Berlare een muzikale kroegentocht in samenwerking met lokale café’s, CC Stroming en de gemeente. Tijdens de tocht kan je in zeven café’s gratis genieten van verschillende live bandjes.

 1. Renovatiewerken aan kasteel starten in april 2023, werken moeten klaar zijn in 2025: “Eindelijk van start na jaren werk"
  Berlare

  Renovatie­wer­ken aan kasteel starten in april 2023, werken moeten klaar zijn in 2025: “Eindelijk van start na jaren werk"

  Op de gemeenteraad in Berlare werden maandagavond de renovatieplannen voorgesteld voor het kasteel en de omliggende gebouwen. Het bestek werd goedgekeurd in de gemeenteraad en dus kunnen de werken in april volgend jaar van start gaan. “Ik ben zeer tevreden dat we na al deze jaren aan de slag kunnen gaan”, zegt burgemeester Katja Gabriëls (Open VLD).
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.