Heel wat (eerste) pogingen eindigden in het water.
Volledig scherm
Heel wat (eerste) pogingen eindigden in het water. © Geert De Rycke

Met een zelfgemaakt karretje het water over: spektakel tijdens ‘Ter Land, Ter Donk en Meer’

BerlareAan de festivalhal in Berlare vond zaterdagavond de vijftiende editie plaats van ‘Ter Land, Ter Donk en Meer’. Doel was om de plas over te steken in een zelfgebouwd karretje. En het moet gezegd: aardig wat deelnemers bereikten de finish.

  1. HUIZENJACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeente van Deinze: “Voor een kwalitatieve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”
    PREMIUM
    Deinze

    HUIZEN­JACHT. Petegem-aan-de-Leie, de grootste deelgemeen­te van Deinze: “Voor een kwalitatie­ve nieuwe rijwoning betaal je meer dan 300.000 euro”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week: Petegem-aan-de-Leie bij Deinze, een deelgemeente met drukke gewestwegen, een treinstation, uitgestrekte woonwijken, industriezones en veel sportfaciliteiten, maar zonder echte dorpskern. “Een deftige villa of ruime bungalow vind je bijna niet meer onder de 400.000 euro”, zegt Rik Schepens van Vastgoed Schepens Deinze.