Aan rouwcentrum De Roos in de Kruisstraat in Overmere werd de wagen na een achtervolging klemgereden. Daarbij werd er zowel door de politie als de twee verdachten geschoten.
Volledig scherm
Aan rouwcentrum De Roos in de Kruisstraat in Overmere werd de wagen na een achtervolging klemgereden. Daarbij werd er zowel door de politie als de twee verdachten geschoten. © Copyright : Geert De Rycke

Man krijgt 6 jaar cel in beroep voor poging doodslag en carjacking

In het Gentse hof van beroep heeft Yacine B. uit Berlare een celstraf van 6 jaar gekregen voor poging doodslag, een bevestiging van straf. De man die geseind stond voor een moordzaak in Frankrijk, reed een gendarme aan terwijl hij vluchtte. 

0 reacties

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”