Kristof Collaert biedt pakketten te koop aan voor de VZW in de AD Delhaize.
Volledig scherm
Kristof Collaert biedt pakketten te koop aan voor de VZW in de AD Delhaize. © Geert De Rycke

Lokale zelfstandigen verkopen pakketten voor 't Ruilrekje: “Pakketten gaan eind deze maand naar kansarme gezinnen”

BerlareNet als vorig jaar organiseert VZW ‘T ruilrekje uit Berlare opnieuw een kerstactie voor kansarme gezinnen. Dit keer werkt de vzw samen met AD Delhaize en Pizza Heat, beiden op de Emiel Hertecantlaan in Berlare. “De verkochte pakketten schenken we later deze maand aan kansarme gezinnen die het broodnodig hebben”, zegt Cindy Roelandt van de VZW. 

 1. Muziek van Koen Janssen wordt elke dag door duizenden mensen over hele wereld beluisterd: “Componeren geeft me elke keer opnieuw een boost”
  PREMIUM
  Dendermonde/Berlare

  Muziek van Koen Janssen wordt elke dag door duizenden mensen over hele wereld beluisterd: “Componeren geeft me elke keer opnieuw een boost”

  Nog nooit van Koen Janssen (40) gehoord? Kan, maar de kans is groot dat u zijn muziek wel al hoorde. Janssen componeerde al twee albums vol songs die doorgaans als achtergrondsfeer bij televisieprogramma’s, filmpjes en trailers gebruikt worden. Een derde album is in de maak en dat wordt “groots” volgens de componist. “Dat mijn muziek elke dag duizenden mensen in de hele wereld een goed gevoel geeft, maakt me blij”, zegt hij.
 2. Eerste spadesteek gaat in de grond voor nieuw recyclagepark aan Wijnveld: “Drie keer groter dan huidig park”
  Zele

  Eerste spadesteek gaat in de grond voor nieuw recyclage­park aan Wijnveld: “Drie keer groter dan huidig park”

  Zele bouwt een nieuw recyclagepark. Het huidige recyclagepark in de Textielstraat is veel te klein geworden om een goede werking te garanderen. Zele legt daarom een nieuw recyclagepark aan in het Wijnveld op een terrein dat bijna drie keer zo groot is. “De openingsdatum is voorzien op 1 september", zegt schepen van Afvalbeleid Francis De Donder (Leefbaarder Zele).