Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Katja Gabriëls ziet meer raakvlakken met N-VA en opteert voor paars-geel in federale regering

De federale regeringsvorming houdt de bevolking dezer dagen zeker bezig. De keuze is paars-groen of paars-geel. Berlaars burgemeester Katja Gabriëls, die in de gemeente ook een coalitie vormt met N-VA, opteert voor de tweede optie op dit moment. “De raakvlakken zijn groter en de liberale punten moeten voor onze partij zeker aanwezig zijn”, klinkt het. 

1 reactie

 • theo Van den Bossche

  1 jaar geleden
  Vdbthp in plaats van over de federale regering te spreken zou zich beter met de problemen in Berlare bezig want die zijn er genoe waar niets aan gedaan wordt houden
 1. Deze week tijdelijk iets minder vaccins in vaccinatiecentra Eerstelijnszone Dender: “Maar over twee weken serieuze versnelling hoger”
  PREMIUM
  Dendermonde/Hamme/Lebbeke/Buggenhout/Berlare/Zele

  Deze week tijdelijk iets minder vaccins in vaccinatie­cen­tra Eerste­lijns­zo­ne Dender: “Maar over twee weken serieuze versnel­ling hoger”

  Net geen 1.800 vaccins zullen er deze week in de vaccinatiecentra in Dendermonde en Hamme uitgedeeld worden. En dat zijn er tijdelijk iets minder dan voorzien. Voor de week daarna wordt wel verwacht een extra versnelling hoger te schakelen. Ondertussen komen per dag meer dan 800 oproepen bij het callcenter van de Eerstelijnszone Dender binnen.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug