Het Bankje in Mortsel illustratiebeeld. Naast het bankje vind je een QR-code die je kan scannen om een verhaal te horen.
Volledig scherm
Het Bankje in Mortsel illustratiebeeld. Naast het bankje vind je een QR-code die je kan scannen om een verhaal te horen. © Tessa Kraan

Geniet nog heel de zomer van het Bankje

BerlareNog tot en met 30 september geef jij je wandelingen een extra dimensie met het Bankje in Berlare. Neem tijdens je wandeling of fietstocht plaats op een bankje in de gemeente en luister naar de leukste verhalen.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Chocolaterie Cher staat voor de eerste keer in 27 jaar in Gault&Millau voor Chocolatiers: “Hele eer om vermelding te krijgen”
  Berlare

  Chocolate­rie Cher staat voor de eerste keer in 27 jaar in Gault&Millau voor Chocola­tiers: “Hele eer om vermelding te krijgen”

  Chocolaterie Cher in de Turfputstraat in Berlare bestaat al 27 jaar lang en is gekend in de omgeving. Het harde werk van alle jaren werd onlangs extra bekroond: de zaak van Eric Vande Meirssche (63) en Christine Van Malderen (61) kreeg immers voor de eerste keer een vermelding in de Gault&Millau voor Chocolatiers. “Dit is waarvoor we het altijd gedaan hebben. We zijn hier bijzonder trots op", vertelt Eric.