De kerken zullen nog verlicht worden tot 3 januari.
Volledig scherm
De kerken zullen nog verlicht worden tot 3 januari. © RV

Gemeente verlicht tijdens kersperiode kerkramen met warm kleurenpalet

BerlareDe gemeente zal de komende twee weken elke avond de glasramen van de kerken in Groot-Berlare verlichten met een warm kleurenpalet. De bedoeling is om zo in deze donkere periode wat licht te creëren en een warm gevoel geven aan de bewoners. 

 1. Van een mobiele sauna tot een moederdagbrunch: met deze 7 leuke moederdagtips in het Waasland en Dendermonde zet jij jouw mama extra in de bloemetjes
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van een mobiele sauna tot een moederdag­brunch: met deze 7 leuke moederdag­tips in het Waasland en Dendermon­de zet jij jouw mama extra in de bloemetjes

  Het is bijna 8 mei en dat betekent dat Moederdag weer voor de deur staat. Heb jij al een idee hoe jij jouw mama dit jaar wil verrassen? Of ben je nog op zoek naar het ideale cadeau of uitstapje voor je moeder? Dan helpen onze moederdagtips in het Waasland en Dendermonde je vast op weg. Van een mobiele sauna in Lokeren tot een moederdagbrunch in Lebbeke: met deze zeven tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.
 2. Waarom vergelijken we onze vaste kosten zo weinig? “Je kan er nochtans honderden euro’s mee besparen”
  Independer

  Waarom vergelij­ken we onze vaste kosten zo weinig? “Je kan er nochtans honderden euro’s mee besparen”

  Acht op de tien Belgen vergelijkt regelmatig de prijzen in de supermarkt. Amper de helft doet dat ook voor zijn vaste kosten zoals telecom, energie en verzekeringen. Het zijn nochtans essentiële uitgaven die jaarlijks duizenden euro’s uit ons budget happen. Independer.be wil één centraal platform worden om die vaste kosten op snelle en correcte manier te vergelijken.