Tom, Mark en Christophe zijn er klaar voor dit weekend.
Volledig scherm
Tom, Mark en Christophe zijn er klaar voor dit weekend. © Geert De Rycke

Fotograaf houdt expo van ‘Juffen uit Uitbergen’ tijdens kermis Uitbergen

Fotograaf Tom De Sutter houdt dit weekend voor het tweede jaar op rij een kleine expo in het oude gemeentehuis van Uitbergen waarin hij enkele foto’s van zichzelf toont. Vorig jaar kwam hij op eigen initiatief met deze expo, nu werkt hij samen met de dorpsraad. “Op deze manier brengen we een extra toets bij aan de kermis hier in Uitbergen", zegt Tom. 

0 reacties

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 3. Waar kan je in de toekomst nog geld afhalen? Eerste bankneutrale automaten worden komend jaar geplaatst
  PREMIUM
  Regio

  Waar kan je in de toekomst nog geld afhalen? Eerste bankneutra­le automaten worden komend jaar geplaatst

  Even snel nog wat geld uit de muur halen om de kinderen of kleinkinderen een nieuwjaar toe te stoppen? Het is in steeds meer gemeenten niet meer mogelijk. De oorzaak is het drastisch dalend aantal bankfilialen. Omdat niet iedereen zich kilometers ver kan verplaatsen, wordt daarom een netwerk uitgerold van neutrale bankautomaten. In onze regio komen Kieldrecht, Zele, Sint-Niklaas, Lokeren en Dendermonde als eerste aan de beurt.