Marnik Baert en Andy Cauwberghs voor het decor van ‘Singin’ in the Rain’.
Volledig scherm
Marnik Baert en Andy Cauwberghs voor het decor van ‘Singin’ in the Rain’. © Geert De Rycke

Decorbouwer Marnik Baert levert opnieuw prachtig decor voor openluchtspektakel aan Donkmeer: “Drie weken nodig om alles tot in de details af te werken”

BerlareBij een schitterend spektakel  hoort een schitterend decor, en voor de openluchtmusical aan het Donkmeer is dat niet anders. Decorbouwer Marnik Baert heeft er samen met Andy Cauwberghs voor gezorgd dat ‘Singin’ in the Rain’ helemaal tot zijn recht zal komen. Het decor bevat opnieuw bewegende elementen en is tot in de details afgewerkt. “Het is een hele uitdaging, maar ontzettend leuk om te doen", zegt Marnik Baert.

  1. Wilfried (67) werkt 15 jaar lang aan renovatie van oude schrijnwerkerswoning: “Gebruikte alleen tweedehandsmaterialen, die ik afgelopen 35 jaar heb verzameld”
    Uitbergen

    Wilfried (67) werkt 15 jaar lang aan renovatie van oude schrijnwer­kers­wo­ning: “Gebruikte alleen tweede­hands­ma­te­ri­a­len, die ik afgelopen 35 jaar heb verzameld”

    Wilfried Campe (67) is na 15 jaar werken eindelijk klaar met het verbouwen en vernieuwen van zijn woning in de Moleneindestraat in Uitbergen. Niet met nieuwe materialen, maar wel met tweedehandsmaterialen die hij de afgelopen 35 jaar heeft verzameld. “Ik wist wel dat ze ooit van pas zouden komen”, lacht Wilfried. “Ik ben trots op wat ik heb verwezenlijkt en ga hier nu genieten van mijn pensioen.”