Marnik Baert en Andy Cauwberghs voor het decor van ‘Singin’ in the Rain’.
Volledig scherm
Marnik Baert en Andy Cauwberghs voor het decor van ‘Singin’ in the Rain’. © Geert De Rycke

Decorbouwer Marnik Baert levert opnieuw prachtig decor voor openluchtspektakel aan Donkmeer: “Drie weken nodig om alles tot in de details af te werken”

BerlareBij een schitterend spektakel  hoort een schitterend decor, en voor de openluchtmusical aan het Donkmeer is dat niet anders. Decorbouwer Marnik Baert heeft er samen met Andy Cauwberghs voor gezorgd dat ‘Singin’ in the Rain’ helemaal tot zijn recht zal komen. Het decor bevat opnieuw bewegende elementen en is tot in de details afgewerkt. “Het is een hele uitdaging, maar ontzettend leuk om te doen", zegt Marnik Baert.

  1. Advocaat verwacht deze maand nog reconstructie nadat Stefaan D. zijn vriendin neerschoot: “Nooit op voorhand gepland om haar neer te schieten”
    Berlare

    Advocaat verwacht deze maand nog reconstruc­tie nadat Stefaan D. zijn vriendin neerschoot: “Nooit op voorhand gepland om haar neer te schieten”

    Iets meer dan twee maanden geleden doodde Stefaan D. uit Berlare zijn vriendin Sandra Bellaccomo in zijn wagen. Intussen is duidelijk geworden dat het waarschijnlijk ging om een vlaag van woede tijdens een ruzie. De man zit intussen nog steeds in de cel. Zijn advocaat Steven Henderickx hoopt dat er deze maand nog een reconstructie volgt op de plaats van de feiten.