De schade aan de Peugeot is groot.
Volledig scherm
De schade aan de Peugeot is groot. © Koen Baten

Bestuurder respecteert voorrang niet en wordt aangereden in de flank

OvermereIn de Molenstraat in Overmere is maandagnamiddag een wagen in de flank aangereden nadat de bestuurder de voorrangsregels niet respecteerde. Gewonden vielen er niet, maar het voertuig is wel rijp voor de schroothoop.

 1. Pizza Atilla ‘hot’ in binnen- en buitenland: Zeelse ondernemer opende in minder dan jaar tijd al 15 pizza-automaten
  PREMIUM
  Zele

  Pizza Atilla ‘hot’ in binnen- en buitenland: Zeelse ondernemer opende in minder dan jaar tijd al 15 piz­za-automaten

  Zin in versgebakken pizza, maar geen Italiaan in de buurt? Geen paniek. De pizza-automaten van Atilla Ertas bieden een oplossing. In het najaar van 2020 opende hij z’n eerste pizza-automaten in zijn thuishaven Zele, en eentje in Westerlo. Sindsdien gaat het snel. Zijn PizzaZoid-imperium telt al vijftien automaten. Tot in Nederland toe. Maar Atilla ziet het groots: “We kijken ook naar andere Europese landen.”
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.