De brandweer kwam het wegdek schoonmaken.
Volledig scherm
De brandweer kwam het wegdek schoonmaken. © Koen Baten

Bestuurder botst tegen verkeersbord op middeneiland

BerlareIn de Kerkstraat in Overmere is een bestuurder met zijn Dacia tegen een verkeersbord aangereden in het midden van de weg. Aan een verkeerseiland ging hij gewoon rechtdoor. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet duidelijk. 

 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 2. Politie en parket voeren onderzoek naar geval van shaken baby die plots stuipen kreeg in kinderdagverblijf
  Berlare

  Politie en parket voeren onderzoek naar geval van shaken baby die plots stuipen kreeg in kinderdag­ver­blijf

  De politie van Berlare/Zele en het parket van Oost-Vlaanderen zijn een onderzoek gestart naar een geval van ‘shaken baby’. Een vijf maanden oude baby werd er met stuipen in bed aangetroffen bij kinderdagverblijf ‘t Klein Puitje in Berlare. De feiten dateren al van vorige week maandag, maar kwamen nu pas aan het licht. Intussen is de baby wel al terug thuis bij de ouders.