Je kan nu ook zoeken naar het gouden ei.
Volledig scherm
Je kan nu ook zoeken naar het gouden ei. © RV

Berlare opent toeristisch seizoen met zoektocht naar gouden ei

BerlareTraditiegetrouw organiseert de gemeente begin april de start van het nieuwe toeristische seizoen. Normaal gebeurt dit met een feestelijk moment, maar door corona is dit natuurlijk niet mogelijk. De gemeente organiseerde dit jaar dan ook een aanbod dat perfect per bubbel kan gedaan worden. 

 1. Buurt protesteert tegen plannen voor acht nieuwe padelterreinen op leegstaand recreatiegebied: “Als terreinen hier komen verhuis ik”
  Berlare

  Buurt protes­teert tegen plannen voor acht nieuwe padelter­rei­nen op leegstaand recreatie­ge­bied: “Als terreinen hier komen verhuis ik”

  In Berlare protesteert een hele buurt tegen de komst van acht nieuwe padelterreinen op een ingekleurd recreatiegebied langs de Donklaan. Het gebied deed vroeger dienst als camping, maar ligt er nu al tien jaar leeg bij. Reginald Malfroot wil nu zijn schouders onder het project zetten voor nieuwe padelterreinen, maar krijgt al tegenkanting van meer dan 40 bewoners. “Dit terwijl de plannen nog niet eens getekend of in aanvraag zijn", aldus Reginald.
 1. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

 2. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan