Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Berlare kan rekenen op subsidie voor veilige schoolomgeving

BerlareDe gemeente Berlare en de schoolomgevingen kunnen rekenen op een subsidie van net geen 20.000 euro voor een veiligere schoolomgeving, dat heeft minister van mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) beslist. De subsidie is bestemd voor verschillende schoolomgevingen. 

  1. Op zijn 19de kantoor binnengestapt zonder diploma, nu is immomakelaar Johan Krijgsman (36) de grote baas van ERA: “Ik sta veel verder dan ik ooit had gedacht”
    PREMIUM
    Sint-Niklaas

    Op zijn 19de kantoor binnenge­stapt zonder diploma, nu is immomake­laar Johan Krijgsman (36) de grote baas van ERA: “Ik sta veel verder dan ik ooit had gedacht”

    Johan Krijgsman (36) uit Berlare stapte op 19-jarige leeftijd zonder enig diploma of ervaring het ERA-kantoor van Sint-Niklaas binnen, en is vandaag opgeklommen tot CEO van het vastgoedbedrijf. Een succesverhaal dat afstraalt op Sint-Niklaas, zijn tweede thuis. Met de renovatie van Huis Myle, het herenhuis van Balls & Glory en, wie weet, ooit nog de Salons, wil hij graag mee zijn stempel drukken op de Wase hoofdstad.