Belastingen stijgen niet

 1. Gemeente stelt nieuw mobiliteitsplan voor op wijkraden: “Proefopstelling start begin juli”
  Zele

  Gemeente stelt nieuw mobili­teits­plan voor op wijkraden: “Proefop­stel­ling start begin juli”

  Vanaf volgende zomer ondergaat de mobiliteit in Zele een grondige metamorfose. Het ingrijpende plan dat de voorbije maanden al fel protest uitlokte bij de middenstand wordt voorgesteld op raden in de verschillende Zeelse wijken. “Vanaf juli starten we met de proefopstelling van het nieuwe plan. Bijsturen waar nodig kan, maar er zijn geen duizend mogelijkheden om de mobiliteit en leefbaarheid in onze gemeente te verbeteren”, zegt burgemeester Hans Knop (CD&V).
 2. Wendy (41) en Philip (52) stellen huwelijksfeest niet opnieuw uit: “We maken er gewoon echt de mooiste dag van ons leven van”
  Berlare

  Wendy (41) en Philip (52) stellen huwelijks­feest niet opnieuw uit: “We maken er gewoon echt de mooiste dag van ons leven van”

  Wendy De Backer (41) en Philip Catoir (52) zullen hun trouwfeest niet voor de zesde keer moeten uitstellen. Het koppel dat woont in Uitbergen laat alles wel doorgaan, maar zal ervoor zorgen dat er geen handen en kussen gegeven worden. “Ook het mondmasker zullen we ten alle tijde dragen, maar we maken er gewoon de mooiste dag van ons leven van", vertelt Wendy.