Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Beklaagde wordt geflitst met 111 kilometer per uur, maar zegt dat hij niet reed: “Auto stond te koop. Dat moet tijdens testrit geweest zijn”

K.D. moest zich in de politierechtbank verantwoorden voor een zware snelheidsovertreding in Berlare. Hij werd er geflitst met 111 kilometer per uur in plaats van de toegelaten 50 kilometer per uur. D. zelf beweerde echter dat hij niet achter het stuur zat. “Ik wilde mijn auto verkopen. Het moet gebeurd zijn tijdens een testrit.” 

 1. Vrachtwagenchauffeur vrijgesproken voor dodelijke klap op E17: “Stilstaande auto op rechterrijstrook viel niet meer te ontwijken”
  Kalken

  Vrachtwa­gen­chauf­feur vrijgespro­ken voor dodelijke klap op E17: “Stilstaan­de auto op rechterrij­strook viel niet meer te ontwijken”

  Politierechter Peter D’Hondt heeft dinsdagochtend een vrachtwagenchauffeur vrijgesproken voor zijn betrokkenheid bij een dodelijk ongeval op de E17 ter hoogte van de snelwegparking in Kalken. Hij reed er drie jaar geleden achteraan in op een auto nadat die plots de remmen volledig dicht sloeg en tot stilstand kwam op de rechterrijstrook.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”