Politiezone Antwerpen
Volledig scherm
© Politiezone Antwerpen

Anonieme patrouille kan drugsdeal onderbreken en vindt tien gram cocaïne in voertuig

BerlareDe politiezone van Berlare/Zele heeft in het centrum van Berlare een drugsdeal kunnen onderbreken nadat een anonieme patrouille hen op heterdaad betrapte. In de wagen werd drugs en cash geld gevonden. 

 1. Waar kan je in de toekomst nog geld afhalen? Eerste bankneutrale automaten worden komend jaar geplaatst
  PREMIUM
  Regio

  Waar kan je in de toekomst nog geld afhalen? Eerste bankneutra­le automaten worden komend jaar geplaatst

  Even snel nog wat geld uit de muur halen om de kinderen of kleinkinderen een nieuwjaar toe te stoppen? Het is in steeds meer gemeenten niet meer mogelijk. De oorzaak is het drastisch dalend aantal bankfilialen. Omdat niet iedereen zich kilometers ver kan verplaatsen, wordt daarom een netwerk uitgerold van neutrale bankautomaten. In onze regio komen Kieldrecht, Zele, Sint-Niklaas, Lokeren en Dendermonde als eerste aan de beurt.
 2. Intercommunales DDS en Verko maken bouwplannen: “Realisatie nieuwe kantoren ook kans voor meer vergroening en recreatie voor wandelaars en fietsers”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Intercommu­na­les DDS en Verko maken bouwplan­nen: “Realisatie nieuwe kantoren ook kans voor meer vergroe­ning en recreatie voor wandelaars en fietsers”

  Intercommunales DDS en Verko willen in Dendermonde nieuwe kantoorgebouwen bouwen. Voor de zoektocht naar een architect doen ze een beroep op de Vlaamse Bouwmeester. Er zijn dan ook wat uitdagingen verbonden aan het nieuwbouwproject. “We gaan voor hernieuwbare energie, vergroening en publieke recreatiemogelijkheden voor fietsers en wandelaars langs en op de site”, zegt DDS-voorzitter Hans Knop.
 3. Zelenaar die in 2011 nog veroordeeld werd voor dodelijke straatrace staat opnieuw in politierechtbank
  Zele

  Zelenaar die in 2011 nog veroor­deeld werd voor dodelijke straatrace staat opnieuw in politie­recht­bank

  Sinan O. uit Zele moest zich vrijdagochtend opnieuw verantwoorden voor de politierechtbank in Dendermonde, nadat hij met zijn gsm achter het stuur betrapt werd in Zele. De man werd in 2011 al eens veroordeeld voor een dodelijk ongeval na een straatrace in Zele, al kreeg hij in beroep wel bijna volledige vrijspraak. Tussen 2011 en dit jaar passeerde de man echter nog 7 keer voor de politierechtbank.