Freddy en Ria hebben hun hele tuin weer vol lichtjes gehangen.
Volledig scherm
Freddy en Ria hebben hun hele tuin weer vol lichtjes gehangen. © Geert De Rycke

92.000 lichtjes sieren kersthuisje in Overmere

In de Pastoor Pennestraat in Overmere zullen vanaf 1 december 92.000 kerstlichtjes aan het huis van Ria Jacobs en Freddy Garre branden. Het koppel versiert hun huis dit jaar al voor de 24ste keer op rij. In 2019 vieren ze hun 25-jarig jubileum en willen ze hun bezoekers verrassen met een schlagerconcert waarbij ook Christoff aanwezig zal zijn. “We hadden nooit gedacht dat ons kersthuisje zo’n succes zou zijn, het is ongelofelijk. Maar er kruipt wel gigantisch veel tijd in", lachen Ria en Freddy. 

0 reacties

  1. Oppositiepartijen Vooruit en Groen voeren actie voor betaalbaar wonen in eigen gemeente: “Bestuur wil enkel nog mensen met goed gevulde portefeuille aantrekken”
    PREMIUM
    Berlare

    Oppositie­par­tij­en Vooruit en Groen voeren actie voor betaalbaar wonen in eigen gemeente: “Bestuur wil enkel nog mensen met goed gevulde portefeuil­le aantrekken”

    Vooruit/Groen, die in de gemeenteraad samen een kartel vormen, ijveren voor betaalbaar wonen in Berlare en willen een halt toeroepen aan de luxueuze appartementen die opgetrokken worden rond het Donkmeer. Tegelijk doet het bestuur volgens het kartel geen inspanning voor sociale woningen te voorzien. “Het geeft ons soms de indruk dat de meerderheid enkel nog mensen met een goed gevulde portefeuille naar de gemeente wil trekken”, zegt Jan Van Hee scherp.