"10% korting op busabonnement voor scholieren is te weinig"

 1. De coronacijfers in Berlare van woensdag 7 oktober

  De coronacij­fers in Berlare van woensdag 7 oktober

  In Berlare zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 53 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Berlare op 351 te liggen. Omdat Berlare meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. 
Stickeractie met Zeelse struikrover Jan Praet moet lokaal shoppen stimuleren: “Ook plannen voor fiets- en wandelroute”
  Zele

  Sticker­ac­tie met Zeelse struikro­ver Jan Praet moet lokaal shoppen stimuleren: “Ook plannen voor fiets- en wandelrou­te”

  In de Zeelse handelszaken kan je vanaf maandag 19 oktober zeven weken lang stickers verzamelen van de Zeelse legende Jan Praet. De actie van het Zeelse gemeentebestuur moet het winkelhieren nog meer op de kaart zetten. “In totaal kan je 35 stickers verzamelen en heb je tot 7 december de tijd om de stickerschatkaart te vervolledigen”, zegt schepen van Lokale Economie Jos Withofs (CD&V).
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk