"10% korting op busabonnement voor scholieren is te weinig"

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Vrachtwagens denderen binnenkort niet meer door dorpskern van Uitbergen: gemeente plaatst hoogtebegrenzer en ANPR-camera’s
  Overmere/Uitbergen

  Vrachtwa­gens denderen binnenkort niet meer door dorpskern van Uitbergen: gemeente plaatst hoogtebe­gren­zer en AN­PR-camera’s

  Het gemeentebestuur van Berlare heeft eindelijk een oplossing klaar om vrachtwagens te weren uit de dorpskern van Uitbergen. De tientonners denderen al jaren door de smalle straten in het centrum. Voor de chauffeurs is dit een sluipweg en de klachten waren niet te overzien. Op de laatste politieraad werd nu beslist om ANPR-camera’s en een hoogtebegrenzer te plaatsen. “We zijn tevreden dat we aan deze problematiek nu eindelijk een einde kunnen maken”, zegt schepen Carine Meyers.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"