"10% korting op busabonnement voor scholieren is te weinig"

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. 
“Sjaals breien om rolstoel te schenken aan Devon (10)”: Zeelse stoffenwinkel VanDaels springt mee in de bres voor jongen met dwerggroei
  PREMIUM
  Zele/Meetkerke/Brugge

  “Sjaals breien om rolstoel te schenken aan Devon (10)”: Zeelse stoffenwin­kel VanDaels springt mee in de bres voor jongen met dwerggroei

  Zoveel mogelijk zelfgebreide sjaals verkopen om een rolstoel te kunnen kopen voor de 10-jarige Devon. Dat is het opzet van Sandra Maertens en haar naaigroep De Stoffemiekes uit Brugge. Katrien Daels van stoffenwinkel VanDaels uit Zele sponsort flink wat wol en reikt een helpende hand om het hartverwarmende project mee waar te maken.
 2. 
Laura (32) blaast nieuw leven in bakkerij op Avermaat: “Coronacrisis heeft plan in stroomversnelling gebracht”
  PREMIUM
  Zele

  Laura (32) blaast nieuw leven in bakkerij op Avermaat: “Coronacri­sis heeft plan in stroomver­snel­ling gebracht”

  Nog geen jaar na het afscheid van bakker Etienne Van De Steene op Avermaat start Laura Moens op maandag 16 november met haar nieuwe zaak Odicé. “Naast brood, zal ik ook versie koffie en takeaway lunchmaaltijden aanbieden”, zegt de nieuwe bakkerin, die de deur openlaat voor een terugkeer van het befaamde driekoningenbrood. “Door de coronamaatregelen komt de volgende editie te vroeg, maar ik sta open voor de voorstellen van het oudercomité van De Vlinderboom.”
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas