Het rondpunt 'Fabiola' op de as N10-N15
Volledig scherm
Het rondpunt 'Fabiola' op de as N10-N15 © David Legreve

Werken aan N10 en rotonde Fabiola starten op 31 januari: “Planten en struiken verwijderen om plaats te maken voor fietspad”

Heist/Berlaar/PutteHet Agentschap Wegen & Verkeer (AWV) start op maandag 31 januari met het bouwrijp maken van de N10 en de ovonde Fabiola. De werken kondigen de aanleg van de langverwachte nieuwe fietspaden en de bouw van de nieuwe ovonde aan. Hinder voor het autoverkeer zal er tijdens deze fase niet zijn.

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. “Stuur is op sommige plaatsen breder dan fietspad.” Laura rijdt elke dag met fluovestje ‘Laat mij leven’ op moordstrookje van N10
  PREMIUM
  Berlaar/Begijnendijk/Heist/Putte

  “Stuur is op sommige plaatsen breder dan fietspad.” Laura rijdt elke dag met fluovestje ‘Laat mij leven’ op moord­strook­je van N10

  ‘Laat mij leven’: de woorden die op Laura van den Hoeks fluovestje staan wanneer ze het fietspad van de gewestweg N10 trotseert, zijn klaar en duidelijk. Elke ochtend en avond fietst ze van haar woonplaats in Begijnendijk naar haar werk langs de N10 in Berlaar-Heikant en terug op het ‘moordstrookje’. “Als ik teken doe naar de bestuurders om te vertragen, zijn er bij die nog wat harder op het gaspedaal duwen”, vertelt Laura.