David Legreve
Volledig scherm
© David Legreve

Politie stelt meerdere inbreuken vast tijdens controles op nachtwinkels

Heist-op-den-BergDe politie van Heist-op-den-Berg heeft samen met de politie van Berlaar-Nijlen een controleactie gehouden op nachtwinkels. “In totaal ging het om 15 winkels”, zegt Jana De Roover van de politiezone Heist-op-den-Berg. 

 1. Metalavond met twee bands in café ‘t Wit Paard
  Heist-Goor

  Metalavond met twee bands in café ‘t Wit Paard

  Café ‘t Wit Paard in Heist-Goor organiseert op zaterdag 28 januari een avondje metal met twee bands. Headliner van de avond Behind Bars brengt een mix van groovy en trash metal en verzorgde eerder al het voorprogramma van onder andere Madball en Pro-Pain. Openingsact in ‘t Wit Paard is metalcoreband Raise Your Fist, dat er om 21 uur aan begint. Toegang is gratis. Café ‘t Wit Paard vind je langs de Pastoor Mellaertsstraat in het centrum van Heist-Goor.
 2. Verkeersellende in Merksem slechts voorproefje? In 2025 gaat héle viaduct tegen de grond: “Een vijf jaar durende superwerf”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Verkeersel­len­de in Merksem slechts voorproef­je? In 2025 gaat héle viaduct tegen de grond: “Een vijf jaar durende superwerf”

  De werken aan de kapotte brugvoeg op het viaduct van Merksem zijn zondagochtend definitief achter de rug. De hele week hebben de werkzaamheden doffe verkeersellende veroorzaakt. Een voorafname op de toekomst? Best mogelijk. Want over twee jaar gaat het héle viaduct tegen grond en maakt het plaats voor een stuk nieuwe Ring dat in een sleuf wordt ingegraven en deels wordt overkapt. Een vijf jaar durende ‘superwerf’ waar bestuurders nu al hun hart voor vasthouden.