Viva Padel, de club van Niels Destadsbader, liet bomen kappen aan de terreinen van FC De Weerdt.
Volledig scherm
PREMIUM
Viva Padel, de club van Niels Destadsbader, liet bomen kappen aan de terreinen van FC De Weerdt. © Klaas De Scheirder/Instagram Viva Padel

Padelclub van Niels Destadsbader kapt bomen zonder vergunning in Berlaar: “Bomen dreigden om te vallen en waren gevaarlijk voor inwoners”

BerlaarDe kap van 200 bomen aan de voetbalterreinen van FC De Weerdt langs de Liersesteenweg in Berlaar veroorzaakt ophef. De bomen stonden op de toekomstige site van Viva Padel, de padelclub van presentator en zanger Niels Destadsbader en werden zonder een vergunning gekapt. “Dit is hallucinant”, reageren Groen-raadsleden Bernd Van Ransbeeck en Ken Kerremans.

 1. School gooit ‘t Echt Mechels Theater reddingsboei: “Na bijna 2 jaar hebben we de moed nooit opgegeven”
  PREMIUM
  Mechelen

  School gooit ‘t Echt Mechels Theater reddings­boei: “Na bijna 2 jaar hebben we de moed nooit opgegeven”

  ’t Echt Mechels Theater is onder dak. Op 25 februari speelt het nu al twee jaar thuisloze gezelschap zijn eerste voorstelling in Campus Tesse. “Een geschenk”, klinkt het bij de vereniging, die ruim twee jaar geleden haar vaste stek moest verlaten. Het bijhuis van atheneum Pitzemburg is nu al de reddingsboei voor verschillende verenigingen en wint zo aan cultureel belang. “Er is ruimte voor meer.”
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.