Viva Padel, de club van Niels Destadsbader, liet bomen kappen aan de terreinen van FC De Weerdt.
Volledig scherm
PREMIUM
Viva Padel, de club van Niels Destadsbader, liet bomen kappen aan de terreinen van FC De Weerdt. © Klaas De Scheirder/Instagram Viva Padel

Padelclub van Niels Destadsbader kapt bomen zonder vergunning in Berlaar: “Bomen dreigden om te vallen en waren gevaarlijk voor inwoners”

BerlaarDe kap van 200 bomen aan de voetbalterreinen van FC De Weerdt langs de Liersesteenweg in Berlaar veroorzaakt ophef. De bomen stonden op de toekomstige site van Viva Padel, de padelclub van presentator en zanger Niels Destadsbader en werden zonder een vergunning gekapt. “Dit is hallucinant”, reageren Groen-raadsleden Bernd Van Ransbeeck en Ken Kerremans.

 1. Van Lagune tot Belle Epoque: 5 privé-sauna’s in de regio Antwerpen om met je geliefde te genieten van Valentijn
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Lagune tot Belle Epoque: 5 pri­vé-sauna’s in de regio Antwerpen om met je geliefde te genieten van Valentijn

  Valentijn komt er weer aan en dus is het tijd om na te denken over een geschikt uitje om samen met je partner te genieten van de liefde. Een privé-sauna is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Onze redactie lijst voor jou vijf privé-sauna’s op in de regio Antwerpen, waar jij samen met je geliefde kan genieten van een geslaagde Valentijnsdag. Van Belle Epoque in Brasschaat tot Nirvana in Kontich: bij deze wellnesszaken ga jij helemaal zen weer buiten.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.