Brend Van Ransbeeck en Koen Kerremans van Groen aan de sporthal in de Pastorijstraat
Volledig scherm
Brend Van Ransbeeck en Koen Kerremans van Groen aan de sporthal in de Pastorijstraat © rv

Oppositiepartij Groen vindt nieuwe sporthal geen meerwaarde: “Waarom gaat men niet voor een renovatie en upgrade van de huidige?”

BerlaarKoen Kerremans en Brend Van Ransbeeck, beiden gemeenteraadslid voor oppositiepartij Groen in Berlaar, bekritiseren de komst van het nieuwe sportcomplex op de Doelvelden. “Het project kost handenvol geld, hoewel het geen extra functies biedt tegenover een totaalrenovatie van de huidige sporthal in de Pastorijstraat”, klinkt het. Bij de meerderheid snappen ze de kritiek niet.

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Circulaire Impact Factory krijgt vorm: “Plaats voor 200 werkplekken”
  Mechelen

  Circulaire Impact Factory krijgt vorm: “Plaats voor 200 werkplek­ken”

  Stad Mechelen en Stadsmakersfonds hebben een overeenkomst gesloten om van een voormalige wasserij en een leegstaand kantoorgebouw een laboratorium voor circulaire economie te maken. Over pakweg vijf jaar moet de site achter woonzorgcentrum Hof van Egmont dankzij de publiek-private samenwerking bruisen van de bedrijfjes. “In de Impact Factory is over een paar jaar plaats voor tussen 150 en 200 werkplekken”, zegt Toon Manders van het coöperatief investeringsfonds.