GBS De Stap
Volledig scherm
GBS De Stap © Lokaal bestuur Berlaar

Opnieuw gratis zomerschool in Berlaar: “Kinderen ook in de zomer nog verder laten ontwikkelen”

BerlaarIn de lokalen van GBS De Stap vindt deze maand weer een zomerschool plaats. De zomerschool is gratis en wordt georganiseerd van 7 tot 20 juli. 

 1. Uitbreiding bebouwde kom Isschotweg tot aan Vogelzangstraat: “Weginrichting geeft aanleiding tot hogere snelheden”
  Itegem

  Uitbrei­ding bebouwde kom Isschotweg tot aan Vogel­zangstraat: “Weginrich­ting geeft aanleiding tot hogere snelheden”

  Het college van burgemeester en schepenen van Heist-op-den-Berg heeft beslist om de bebouwde kom ter hoogte van de Isschotweg in Itegem uit te breiden tot aan de Vogelzangstraat. Die uitbreiding zal ervoor zorgen dat de automobilisten vroeger vertragen. “De weginrichting geeft door zijn rechtlijnige karakter namelijk aanleiding tot hogere snelheden", klinkt het. “Daarnaast komt er aan de Vogelzangstraat een oversteekplaats. Zo’n oversteekplaats biedt wat extra aanleiding tot een hogere oplettendheid, door de verplichting om er als automobilist voorrang te verlenen aan een voetganger. Een zebrapad accentueert bovendien het begin van de bebouwde kom.”
 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Van een gepersonaliseerd theepakket tot een heerlijke brunch: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van een gepersona­li­seerd theepakket tot een heerlijke brunch: 7 leuke cadeautips en activitei­ten voor Moederdag in de regio Antwerpen

  Het is bijna 15 augustus en dat betekent in de provincie Antwerpen dat Moederdag bijna voor de deur staat. De ideale gelegenheid om jouw moeder nog eens te verrassen. Nog geen inspiratie? Dan helpen wij je graag een handje! Wij hebben alvast 7 cadeaus en activiteiten opgelijst waar je haar ongetwijfeld heel blij mee zal maken. Van een gepersonaliseerd theepakket uit Antwerpen tot een heerlijke brunch in Kontich: met deze tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.