Leerlingen van De Stap planten bomen aan in Berlaar
Volledig scherm
Leerlingen van De Stap planten bomen aan in Berlaar © Marc Aerts

Lagereschoolkinderen breiden Heldenbos tussen Ebroek en Merelstraat in Berlaar uit: “Deze legislatuur één boom per Berlaarnaar planten”

Berlaar
Kinderen van gemeentelijke basisschool De Stap breidden vandaag het Heldenbos tussen Ebroek en Merelstraat uit met 250 inheemse boompjes. Onder begeleiding van Bosgroep Antwerpse Gordel werden er zomereiken, winterlindes en struiken geplant. Het uitgebreide bos krijgt nog een extra toegang via de Merelstraat.

  1. Heb je thuis geen concentratie? Op deze 9 plekken in de regio Mechelen en de Kempen kan je studeren in alle rust: van een fuifzaal tot een kerk
    PREMIUM
    Regio Mechelen/Kempen

    Heb je thuis geen concentra­tie? Op deze 9 plekken in de regio Mechelen en de Kempen kan je studeren in alle rust: van een fuifzaal tot een kerk

    De zomervakantie is in zicht, maar eerst moeten studenten nog een aantal examens afleggen. Met de blok die voor de deur staat zoeken vele studenten een geschikte plek om alle leerstof te verwerken. Loop je op kot de muren op en is je slaapkamer met je kleine bureautje geen optie? Dan hoef je nog niet te panikeren. Wij zochten uit waar in de regio Mechelen en de Kempen je samen met je medestudenten de examens kan voorbereiden. Van Fuifzaal ‘t Hofeind in Merksplas tot de kerk in Duffel. Hier blok je voor die goede cijfers.