Benoit De Freine
Volledig scherm
© Benoit De Freine

Kinderen verkopen hun oude spullen tijdens 14de editie van rommelmarkt

BerlaarOp het Stationsplein van Berlaar vindt op zondag 3 oktober de 14de editie van de kinderrommelmarkt plaats. Kinderen tot en met 16 jaar verkopen er hun oude spullen in een eigen standje.

 1. Restaurant Umami krijgt Lukaku en Nainggolan over de vloer: “Geen sterallures, geen diva’s, gewoon heel gemakkelijk”
  ANTWERPEN

  Restaurant Umami krijgt Lukaku en Nainggolan over de vloer: “Geen sterallu­res, geen diva’s, gewoon heel gemakke­lijk”

  Wie dinsdagavond toevallig ging eten bij Umami op het Antwerpse Zuid kon niet enkel op de foto met Radja Nainggolan, maar ook met Romelu Lukaku. De wereldster vond na de Nations League nog even de tijd om te passeren in Antwerpen. “Radja is hier vaste klant en haalt zijn maatjes regelmatig naar hier, dan is het weer De Bruyne of Mertens, nu was het ‘Big Rom’.”
 2. Rockparty London Calling kent doorstart: “De snelste manier om in een vreemde stad te integreren? Organiseer je eigen feest”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Rockparty London Calling kent doorstart: “De snelste manier om in een vreemde stad te integreren? Organiseer je eigen feest”

  Wie pakweg de afgelopen zeven jaar een stapje heeft buitengezet in het Antwerpse nachtleven heeft wellicht wel eens van London Calling gehoord. Het indie en rock-‘n-roll-concept groeide uit van cultfeest in Bar Venetië tot vaste waarde in muziekclub Ampere. Voor al wie houdt van alles wat tussen The Beatles en Arctic Monkeys zweeft. Eind deze maand wordt de doorstart gevierd met het twintigjarig bestaan van ‘Is This It’ van indierock-pioniers The Strokes. “Iedere puber heeft wel zo’n album dat zijn leven verandert, bij mij was het dit.”