Johan Van Nuffel zet ‘Verlof in Balderhof’ op poten: muzikale zaterdagse zomeravonden in Berlaarhof. Hij liet 2.500 promotiekrantjes maken.
Volledig scherm
Johan Van Nuffel zet ‘Verlof in Balderhof’ op poten: muzikale zaterdagse zomeravonden in Berlaarhof. Hij liet 2.500 promotiekrantjes maken. © David Legreve

Kasteelpark van Berlaarhof is setting van eerste ‘Verlof in Balderhof’: “Voor velen is het een verborgen parel”

BerlaarVereniging Ambiance organiseert elke zaterdagavond in augustus een optreden in het park van kasteel Berlaarhof in Berlaar. Met ‘Verlof in Balderhof’ wil de vereniging inwoners van Berlaar alsnog een culturele zomerse activiteit aanbieden en ook laten kennismaken met het park. “Tijdens de lockdowns heb ik het op de fiets ontdekt”, zegt ‘De Zingende Schoenmaker’ Johan Van Nuffel.

  1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
    Mijnenergie

    Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

    58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.