Apotheek Healthcorne in de Stationsstraat in Berlaar
Volledig scherm
Apotheek Healthcorne in de Stationsstraat in Berlaar © Google Maps

Jongeren die Mechelse apothekers terroriseerden nu ook gelinkt aan inbraakpoging in Berlaarse apotheek

Speurders van de politiezone Berlaar-Nijlen hebben twee jongeren kunnen identificeren van een inbraakpoging in apotheek ‘Healthcorner’ in de Stationsstraat in Berlaar. De twee zijn geen onbekenden voor het gerecht. In september van dit jaar werden ze nog voor een reeks overvallen in Mechelen veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar, waarvan de helft met uitstel.

0 reacties

 1. Voortaan enkel nog gerecycleerde Cola-flesjes in ons land: “Elk jaar 14.000 ton nieuw plastic besparen”
  WILRIJK

  Voortaan enkel nog gerecy­cleer­de Co­la-fles­jes in ons land: “Elk jaar 14.000 ton nieuw plastic besparen”

  De consument zal het amper of niet merken maar vanaf deze zomer gebruikt Coca-Cola België geen nieuw plastic meer voor de petflesjes van al haar merken, met uitzondering van de dop en het label. Zo wil het bedrijf haar CO²-voetafdruk met zeventig percent verkleinen. Vlaams minister voor omgeving Zuhal Demir (N-VA) kwam donderdag in de fabriek in Wilrijk de aftrap geven van deze mijlpaal.
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.