Café Doortje in de stationsomgeving van Berlaar
Volledig scherm
Café Doortje in de stationsomgeving van Berlaar © Marc Aerts

Dronken klant valt politie aan in Berlaars café: Café Doortje voor twee weken dicht

Burgemeester van Berlaar Walter Horemans (CD&V) heeft café Doortje in de Stationsstraat voor twee weken gesloten. Op vrijdagavond kwam het er tot een handgemeen tussen een klant en twee politieagenten, die de zaakvoerder erop wezen dat de avondklok niet werd gerespecteerd. Het was niet de eerste keer dat de zaak geen rekening hield met de maatregelen.

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama