Een van de koeien van boerin Heidi Goosens overleed vannacht het slachtoffer, mogelijk na een aanval van een wolf
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de koeien van boerin Heidi Goosens overleed vannacht het slachtoffer, mogelijk na een aanval van een wolf © Photo News

Dode koe teruggevonden in weide, Berlaar en Nijlen denken aan wolf als dader: “Ik hou mijn hart vast voor mijn kalfjes”

“Er hing nog wat bloed aan de koe na een bevalling. Misschien heeft dat ongewenst bezoek gelokt.” Veehoudster uit Berlaar Heide Goossens ontdekte vanmorgen dat een van haar koeien dood in de weide lag. De lokale besturen van Berlaar en Nijlen vermoeden dat de wolf die eerder al in Lier en Duffel werd gespot, de dader is. 

  1. Buren verzetten zich tegen geplande windturbines achter Duwijckpark: “Zo’n project hoort niet thuis vlakbij woningen en natuurgebied”
    PREMIUM
    Lier

    Buren verzetten zich tegen geplande windturbi­nes achter Duwijck­park: “Zo’n project hoort niet thuis vlakbij woningen en natuurge­bied”

    Verschillende mensen die achter bedrijventerrein Duwijckpark in Lier wonen, spreken zich uit tegen de geplande bouw van twee windturbines in de onmiddellijke omgeving. Betrokkenen noemen de plannen van de firma Ecopower een aanslag op de leefbaarheid in de buurt. “Zo’n project hoort niet thuis vlakbij een bewoonde zone en natuurgebied Plaslaar.”