De rechtbank van Mechelen
Volledig scherm
PREMIUM
De rechtbank van Mechelen © David Legreve

Dertiger riskeert vijf jaar cel na dood van vriend door overdosis drugs: “Familie van slachtoffer zit nog steeds met heel veel vragen”

BerlaarEen 35-jarige man uit Berlaar riskeert een celstraf van vijf jaar nadat een vriend van hem gestorven is aan een overdosis drugs. De beklaagde handelde volgens het parket inadequaat met de dood van de dertiger tot gevolg. Tweeënhalf jaar na het overlijden blijft de familie van het slachtoffer nog steeds achter met vragen.

  1. Wie ‘sliploos’ naar deze Antwerpse Eroticabeurs komt, mag gratis binnen: “Mannen voelden zich erdoor gediscrimineerd”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Wie ‘sliploos’ naar deze Antwerpse Erotica­beurs komt, mag gratis binnen: “Mannen voelden zich erdoor gediscrimi­neerd”

    Drie expohallen vol erotisch plezier en een hoofdpodium versierd met 50.000 snoepjes: komend weekend start de grootste eroticabeurs van het land in de Antwerp Expo. “Een leuk extraatje voor koppels die een weekendje naar een erotisch speellandje willen gaan”, verklaart de organisatie, die tot 15.000 bezoekers verwacht. Wie vrijdag langskomt, kan zelfs gratis binnen door zijn of haar onderbroek simpelweg thuis te laten. Maar wie controleert dat dan? En hoe komt men best gekleed?