Kolonel Nico Hoogmartens en adjudant-chef (en PR-verantwoordelijke) Johan Lowies.
Volledig scherm
Kolonel Nico Hoogmartens en adjudant-chef (en PR-verantwoordelijke) Johan Lowies. © Foto David Legrève

"Binnen dit en vijf jaar gaat onze kazerne dicht"

BERLAARDistributiecentrum Wisselstukken brengt morgen haar jaarlijkse Lenteconcert. Meteen ook haar laatste: de toekomst van het centrum ziet er immers niet zo rooskleurig uit nu het centrum zal worden uitbesteed aan een privé-organisatie.

 1. Nieuwe Gamma in Heist gaat open op 10 december: “Huidige locatie was te klein geworden”
  Heist-op-den-Berg

  Nieuwe Gamma in Heist gaat open op 10 december: “Huidige locatie was te klein geworden”

  Het nieuw filiaal van Gamma in Heist-op-den-Berg opent, als alles volgens planning verloopt, op vrijdag 10 december. De winkelketen in doe-het-zelf- en tuinartikelen ruilt de huidige locatie in de Eugeen Woutersstraat in voor een nieuwe zaak langs de Lostraat, op de hoek met gewestweg Liersesteenweg (N10). De werken aan het nieuwe pand van Gamma zijn al een tijdje aan de gang, maar zitten nu in een eindfase. “Je moet dezer dagen altijd met twee woorden spreken, op logistiek vlak kunnen we misschien nog vertragingen oplopen, maar op 10 december gaan de deuren van ons nieuw filiaal in Heist-op-den-Berg open. De winkel in de Eugeen Woutersstraat, in het centrum van Heist, gaat enkele dagen eerder dicht”, zegt Werner Van Gansbeke, directeur Gamma België. “In Heist-op-den-Berg hebben we één van de rendabelste winkels van ons het land, alleen zit die één van de oudste en kleinste gebouwen. Een uitbreiding laat de huidige locatie langs de Eugeen Woutersstraat niet toe. Om verder te groeien was een verhuis noodzakelijk.” Eens de verhuis is afgerond, wordt het pand in de Eugeen Woutersstraat verhuurd aan een externe partij. Binnenkort opent de keten ook enkele vacatures voor extra medewerkers van de nieuwe Gamma aan de Lostraat-Liersesteenweg.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.